Dentsu is het meest geïntegreerde mediabedrijf ter wereld en levert verschillende diensten welke wij onderverdelen in 3 servicelijnen; ‘dentsu Creative’, ‘dentsu Media’ en ‘Merkle, a dentsu company’ (CXM). In ons wereldwijde netwerk werken 46.000 gepassioneerde collega’s, in 143 markten, voor 85 van de top 100 adverteerders.

Ons doel? Wij creëren samen met het merk de beste oplossingen en diensten zodat nieuwe mogelijkheden ontstaan die een duurzame groei en business transformatie over de gehele consumer journey realiseert. 

Media (dentsu)

We bieden klanten communicatiestrategieën door middel van digitale creatieve uitvoering, mediaplanning en inkoop. Altijd met een mensgerichte benadering en een op ervaring gebaseerde propositie, terwijl we ook toegang bieden tot onze dentsu Creative-servicelijn en Merkle, onze CXM-specialisten.

Creatie (dentsuACHTUNG!)

We leveren door ideeën geleide ervaringen, ontworpen voor het digitale tijdperk, geleverd op wereldwijde schaal. Wij bieden diensten aan zoals; het creëren van digitale producten & ervaringen, merkpositionering & identiteit, campagnes & activaties en (sociale) redactionele content.

CXM (Merkle)

in nauwe samenwerking met onze klanten en partners combineren we CRM, media en creativiteit om meer klanten te helpen hun marketing echt mensgericht te maken. Altijd gedreven door data, aangedreven door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit.


Onze mensen? We zijn er trots op anders te zijn en dat begint bij onze mensen. Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. We zullen mensen niet definiëren op basis van hun ras, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd of handicap. Individualiteit is wat ons geweldig maakt, we willen dat iedereen zijn volledige zelf aan het werk zet en iets geweldigs creëert. Dat is waar we om geven. Dus of je nu bij ons komt werken of naar een ander deel van het bedrijf wilt verhuizen, we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat we gelijke kansen voor iedereen creëren.

We dream loud. We inspire change. We team without limits.

We all lead. We make it real. We climb high. We choose excitement.

We are a force for good. We are dentsu.

Hoe creëren we een cultuur waarin iedereen tot zijn recht komt? Lees het op de ontwikkeling pagina. Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek bij dentsu? Onze collega's geven je graag wat handige tips.

An opportunity to craft a future through career-defining work. That’s what we offer you.

Maak kennis met ons wervingsteam

Eva Dvorakova

Talent Acquisition Manager

Julia Trojanowska

Jr. Corporate Recruitment

Christos Konstantinidis

Jr. Corporate Recruitment