HR Advisor

Solliciteer nu

HR Advisor


Full-time / Part-time · Amsterdam

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze practice, dentsu creative Amsterdam (DC Amsterdam), zijn wij op zoek naar een empathische, enthousiaste en energieke HR advisor/ Junior HR business partner.  DC Amsterdam is een dochteronderneming van dentsu Benelux. Binnen dit organisatieonderdeel werken 100 getalenteerde collega’s elke dag aan verschillende creatieve vraagstukken vanuit onze cliënten. De dienstverlenging van een agency zoals DC Amsterdam is zeer veelzijdig. Onze collega’s houden zich bezig met van het opzetten van een tv-campagne voor een grote commerciële Nederlandse klant, tot het bedenken en ontwikkelen van een identiteit voor een nieuwe scale-up organisatie, tot het toetsen van een AI-toepassingen en het ontwikkelen van een 3D website voor internationale bedrijven.  

In de rol van HR advisor weet je de belangen van zowel dentsu als DC Amsterdam te behartigen en naadloods te verbinden aan elkaar.

Jouw primaire verantwoordelijkheden worden o.a:

 • Ondersteunen van de business behoefte op het gebied van talentmanagement, cultuur en ontwikkeling;

 • Sterke relaties opbouwen met stakeholders en naar hen optreden als zelfverzekerde coach en constructieve uitdager;

 • Onze talenten te helpen bij hun ontwikkeling en hen kansen te bieden om aan hun ervaring en vaardigheden te werken;

 • Op zoek gaan naar mogelijkheden binnen de organisatie en hoe deze mogelijkheden met behulp van de HR-strategie het beste ontwikkelt/uitgebouwd kunnen worden;

 • Het uitdagen van de leiders in de organisatie uit en ondersteunt en leidt hen bij belangrijke veranderingen;

 • Fungeren als rolmodel van onze visie en waardes;

 • Verhogen de medewerkersbetrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Afdeling
Je komt te werken in een gedreven en gezellig team van HR-professionals. Je rapporteert aan de HR Director Benelux, en werkt samen met twee HR Business Partners, een wellbeing/absence specialist, twee payroll specialisten, vier talent aquisition partners, drie collega’s op HR-administratie en twee student medewerkers.

Je profiel: 
We zijn op zoek naar een enthousiaste HR-professional die zichzelf goed ziet passen in een creatieve omgeving van een agency met een open cultuur. Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of WO- niveau en 2-3 jaar relevante werkervaring in een generalistische HR-rol (HR Advisor/HR generalist/ HR administrator). Je bent een mensen-mens en hebt een open persoonlijkheid. Je maakt makkelijk contact met stakeholders op verschillende niveaus binnen de organisatie. Je kan goed prioriteiten stellen en hiertussen op korte termijn schakelen.  Je werkt gemakkelijk binnen een matrix structuur, waarbij je zowel het belang van medewerkers, managers en Mt-leden maar ook dat van onze internationale collega’s begrijpt. Je maakt jezelf HR- systemen snel eigen, waarbij kennis van Workday een pré is. Verder heb je veel interesses en daardoor pak je naast je reguliere werkzaamheden graag HR-projecten op die je succesvol afrondt. Tot slot ben je data-gedreven, positief, proactief, hands-on, heb je een resultaat gedreven mindset en sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.

Wat bieden wij jou?

 • Goede ontwikkelings- en leermogelijkheden en trainingen;

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;

 • Enthousiaste collega’s en een positieve werksfeer;

 • Internationale werkomgeving met groot kennisnetwerk;

 • De mogelijkheid om te werken bij een agency die voor bekende en toonaangevende klanten werkt;

 • Veel ruimte voor gezelligheid en andere toffe dingen naast je werk, zoals de vrijdagmiddag borrel aan de bar of ons dakterras, bootcamps, yogalessen, karaoke, een potje FIFA of tafeltennis, de dentsu feesten en well-being dagen;

 • 40% van de tijd vanuit huis werken en 60% aanwezig zijn in ons pand in de Houthavens;

 • En natuurlijk een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij dentsu streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Bij ons moet iedereen zich welkom en veilig voelen om te zijn wie je bent en waar iedereen zich kan uiten.

Als je geïnteresseerd bent in de rol, nodigen we je van harte uit om te reageren met een CV en motivatiebrief.